torsdag 23 april 2015

Bara ännu en solig dag


Idag har jag hängt med den här godingen, Olle. (systers yngsta son), som bara är ca sex veckor äldre än Elsa.


Till hans (och hans systers:)) lekstuga bjöd han in för mellisstund. Frukt och festis serverades på trappen i solen. Vi har haft en så skön dag så har varit ute nästan hela dagen. Ollen, ingenjören som han kallas..haha! Pillar och klurar med allt. Elsa, mitt lilla yrväder, skulle inte ha tålamod till ens hälften av tiden han sitter still och pillrar med något.. haha!Och med risk för att vara tjatig men vad jag kommer sakna det här dagarna när jag börjar jobba. All tid jag fått med mina tjejer och även med syster och hennes barn. Bästa bästa och jag står min syster så nära så att vi fått barn samtidigt (yes, båda gångerna:)) har varit så roligt. Och jag vet hur vardagen kommer snurra på efter sommaren när sambon börjar jobba efter sin pappaledighet och det är dags för tjejerna att börja förskola och man inte hinner träffas alls lika mycket som nu, så den här tiden försöker jag njuta så mycket jag bara kan av. 


Så det här sådana här dagar i Olles lekstuga när våren visar sig från sid bästa sida jag ska leva på i höst:)


Hej på er!

Ytterligar en solig och härlig dag har det bjudits på! Som jag alltså tillbringat med syrran och hennes kids. I hennes trädgård och i lekstugan (hon håller på att "rusta" upp den så fick tips om fina tapeter som jag ska kika på ikväll). Så skönt ute och jag njuter som bara den av dessa soliga dagar! Vi gör inte så mycket mer än leker med barnen, bakar något till kaffet och njuter av solen. Behövs inte något mer när det bara är dryga veckan kvar tills jag inte ska kliva i de något-fula-mammaledighetskäderna på morgonen utan istället sätta på mig något förhoppningsvis snyggare och ta mig till jobbet. Hur gick det här året så fort? Vi satt ju nyss i samma trädgård med en nyss hemkommen Elsa som bara sov och sov. Och nu ska jag snart till jobbet igen, hängde inte riktigt med å det.

Men först fredag imorgon och en veckas mammaledighet till. 
Det njuter jag av!

Vi ses imorgon, hoppas ni har en skön kväll!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar