söndag 12 april 2015

Bara ännu ett kalas


Så har vi då kalasat igen. Nästan alla på min sida fyller verkligen på första halvan av året och idag kom vi med blommor och presenter till tjejernas kusin Ellen som firade sin 3 årsdag och hennes pappa firades för att fylla 30 någonting:S nästa vecka. Hurra hurra!


Födelsedagsbarnet Ellen :)Åh så sött det är och så glad man blir av dessa små ljuvligheter. Måsta ju bara ta mig ut med barnen i veckan och plocka hem till oss också:)


Vårkalas betyder många fina vårblommor:)Söt som en pralin när vi sjöng och hurrade för henne :)


Fick hjälpa av mamma (och alltså min allra käraste syster:)) att blåsa ut ljusen :)


Wilma som älskar dessa kalas och idag fick det också fiskas fiskdamm. Men hur kul var inte det tror ni?:)


Gokväll!

Så det har kalasats idag för vår del och jag som for iväg efter frukosten för att shoppa presenterna sladdade väl in på uppfarten för att lagom hinna slå in presenterna och slänga i mig lite lunch innan övriga familjen stod och trampade i hallen. Oh yeah, thats me! Men presenter blev det och fick även med mig några fina "tantblommor" hem (det hinner man alltid shoppa;)) som jag nu ställt ut lite här och där i huset(visar er en annan dag). Just dessa tantblommor hör våren till tycker jag:)

Hur har ni haft det? Också nästan blåst bort? Här har det varit vår i luften men också en massa blåst så det viner och tjuter och husväggarna. Hoppas det ger med sig till imorgon. Nu ska jag plocka i huset och sedan ta kväll framför någon bra film.

Vi ses imorgon, kram på er!


2 kommentarer:

  1. Stormen har bedarrat... nu beställer vi vår! : )

    SvaraRadera
  2. å,mysigt med födelsedagsfika:) ser super härligt ut,

    SvaraRadera