torsdag 30 april 2015

Bara bebisgosIdag har vi haft världens sötaste Loa hos oss :) Bara 6 veckor och så gosig. Bjöd på flera smile så man bara ville äta upp honom. Och nästan ville vi ha en egen lite lillebror, jag och Wilma..haha!


Lunchade en god kycklingsallad gjorde vi också och jag och Sara pratade om det mesta. Sara är en barndomsvän till mig. Var klasskompis med min syster och vi är uppväxta på samma gata så har en hel del minnen ihop:) Ni hittar till Sara och hennes fina inredningsblogg här!


Trevlig fredagslunch dukad :)


Och när det brakade loss i Loas blöjan skrämde han både mig och Wilma..haha!

Hej på er!

Kikar in med bilder från vår lunch och vill passa på att önska er en trevlig Valborgskväll! Här är bordet dukat för middag, bubblet är på kylning och köttet ligger i marinad. Mums så gott allt det ska bli;)

Njut av kvällen och hoppas ni får roligt!

KRAMAR


1 kommentar:

  1. åh vilket mysigt häng! och du må tro jag lääängtar efter när vår tös ger sitt första smile! =)

    SvaraRadera