måndag 13 april 2015

Bara denna lekpark



I och med att våren kommer med all dess ljuvligheter så kommer även "säsongskortet" som ett brev på posten. Jag pratar såklart om all tid som från och med nu ska spenderas i lekparken. Det är ju lite hatkärlek över den där lekparken. Wilma (och förmodligen även Elsa denna sommar) kan tillbringa hur mycket tid som helst där (lite just det som inte alltid älskas:S). Tröttnar aldrig. 



Utan älskar ju att vara där så mycket det bara går (precis som alla barn gör:)) Men får man ändå sitta lite i solen som värmer aningens fast det blåser och börja bli kväller så är det bra fint för mammahjärtat att se och höra sin tjejer kikna av skratt när det åker rutschkanan tillsammans. Om och om igen. 
Lite konsten att njuta här och nu:)


Kom jag ned så lätt så borde jag ju komma upp igen..


Hepp, inte det..


Gokväll på er!

Hur har ni haft det idag? Vi har haft en fin dag. Lite palydate på förmiddagen och sedan Elsas 1-årskontroll (hon växer så det knakar på längden men på bredden var det inte många gram hon gått upp, blir så när man aldrig är still;)) som tog musten ur både Elsa och Wilma. Storasyster var så duktig då vi pratat innan om att Elsa skulle få spruta i benen så hon stod bredvid och höll Elsas hand medan hakan darrade på henne. För inte var det kul när det gjorde så ont på Elsa så hon blev ju ledsen hon med, lilla pluttan. Men ändå så duktiga båda två och de tog sig båda en skön tupplur efteråt. 

Hoppas ni har en skön kväll! Vi ses imorgon!

KRAM






1 kommentar:

  1. Jag kommer ihåg den där tiden...som du säger en hat/kärlek. Du får ladda med en smarrig kaffe, solisar och sätta dig på en bänk och bara titta på småttingarna som leker! Tiden går fort...mina drar iväg själva, tar med sig telefonen och ber snällt att mamma ska ringa när det är mat...allt har sin tid!

    SvaraRadera