torsdag 2 april 2015

Bara en dag i Lofsdalen
Elsa, sambon och alla vi andra har njutit av en härlig dag i Lofsdalen idag. Det är så mysigt att vara här med hela min stora familj:) Njuter livet som bara den! Fint väder har vi också då solen tittar fram en hel del. Efter middagen tog vi med barnen för bad hos grannarna och kunde sitta på deras altan bra länge och njuta av sol, utsikt och lite rött:)


Så vi har varit ute hela dagen och det finns massor av snö (för att vara påsk iaf;)) så vi tog med alla kids på förmiddagen och åkte lite längdsskidor och sedan har det varit pulkarace på eftermiddagen. Hela min lilla familj :) 


Vem älskar inte att åka lite pulka och fort går det :)
Och den här lilla skatten myser och har det så bra här uppe! Har sagt flera gånger idag att "det är så mysigt mamma". Hon har alla sina kusiner här och det har så roligt så hon och lillasyster somnade väldigt gott och skönt ikväll:)


Gokväll!

Hur har ni det denna skärtorsdag? Här sitter jag i myskläder med ett glas rött och bara myser. Skönt väderbiten och mätt och belåten efter middagen som idag blev klassikern taco, gott gott! Och nu blir det  mys och prat med la familia resten av kvällen. 

Hoppas ni också har en bra kväll!

Kram kram3 kommentarer:

 1. Vi har det så trevligt och njuter som bara den:)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder! Och vad mysigt ni verkar ha det.
  Ha en fin påskhelg,
  kram Jennica

  SvaraRadera