onsdag 15 april 2015

Bara en inne- och fikadag
Körsbärskvistar med de sötaste små blommorna står på matbordet just nu! Fina bara som det är :)Lilla sötnos (som har dille på att hänga på sig så mycket tingel tangel hon kan hitta och gärna snurrar runt sig för att visa:)) som just nu befinner sig i en "48 timmars karantän"sedan igår (usch fy och blä). Och storasyster och jag hänger snällt på, törs inte annat. Men inget hänt sedan igår och idag både pigg och äter så har vi har nog klarat oss lindrigt denna gång. 


Så inte mycket som hänt idag förutom en hel del pussel, memospel, trätt pärlhalsband till Wilma (eftersom lillasyster tar alla) och fikat då som ni ser:)Det bör man ju en dag som denna :)


Hej på er!

Ja, lite sjukstuga här fast Elsa har ändå mått bra idag så imorgon ska vi vara på den säkra sidan om det fortsätter så. Och det hoppas vi ju! 

Och redan onsdag har vi och snart har vi helgen här, igen. Helgen som ska bli så rolig då en tur till Stockholm väntar.  Jag med syskon och respektive fick i julklapp att få se musikalen "Livet är en schlager" på och sedan bo kvar på hotell och till helgen blir det av. Vi ska också hinna med att gå på stan och äta gott på restaurang och det ska bli så mysigt! Längtar sååå mycket till att få umgås och ha det roligt huvudstaden:) 

Nu ska jag göra mig en kopp thé, det har varit bra kallt och grått idag och det smittar av sig inne;)

Hoppas ni haft en bra dag så ses vi imorgon! 

KRAM3 kommentarer:

 1. Låter som en mysig dag...å vad vackert det är med körsbärskvistar - det ska köpas i helgen!

  SvaraRadera
 2. Söt hon är den där lilla fröken!
  Fint med kvistarna och små blommor...
  Livet är en schlager skulle jag också vilja se, vad kul!!!
  Ha det gott...och hoppas ni klarar er från att bli sjuka!

  SvaraRadera