onsdag 8 april 2015

Bara firat Ellen 3 år
Idag har vi alltså firat det här charmtrollet som fyllt 3 år idag! Systers dotter Ellen:)Ännu mera kalasfika alltså (som jag höll mig ifrån. Hur långt är det till midsommar egentligen? Lika bra att inte kolla upp det kanske:S) och det har busats bland kusinerna hej vilt. Det är liksom full fart hela tiden. Hela dagen. Precis som det ska vara när men är med små barn men jag är så där segt kolatrött i huvudet när jag kommer hem. Av allt kusinbus. Men så säger Wilma när vi kommit innanför dörren "Det var jättekul hos Ellen idag, me mina kusiner" och jag blir så glad och tacksam att hon har sina kusiner och att de har just så där stojigt kusinkul ihop. Det är värt att bli lite kolaseg för:S


Heey. I´m cool. 


Och tyckte jag att mina "glassberg" gjorde succé på tjejernas kalas så är det inte i närheten av vad detta tåg gjorde:) Ni kan ju tänka er!


Gokväll på er!

Hur har er dag varit? Min har varit supermysig med allt kalasande för Ellen som började redan till lunch  och vi kom sedan inte hem förrän nu till kvällen. Det blev både fika, middag och lite fika igen hemma hos Ellen :) Men nu har jag en tvätthög som väntar:S Det är ju så skönt när all tvätt är ren från en weekend borta, tills man ser hur hög stryktvätten blev. Suck. Men lika bra att ta tag i det så slipper jag se den imorgon.

Hoppas ni har en skön kväll så ses vi imorgon!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Solig och blåsig med röda kinder som resultat... : )

  SvaraRadera
 2. Solig och blåsig med röda kinder som resultat... : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ge oss lite sol! Här har den gömt sig för några dagar.. Låter härligt med rosiga kinder!
   Ha en bra torsdag, kram!

   Radera