fredag 17 april 2015

Bara freeedag!


Tulpaner handlades hem igår och blandades med körsbärskvistarna:)


Igår kväll hade min lilla stad kvällsöppet så jag och svägerska gick ut och kikade lite affärerna som finns. Hittade inte något men gick loss på frukt inne på ICA istället..haha! Köpte jordgubbar som jag visste Wilma skulle älska till frukosten idag och även ananas, kiwi, vindruvor och valnötter som fick bli  blandningen på morgonens yoghurttalrik, mmm så gott!


Så blev en mumsig frukost denna fredag för mig och tjejerna, lite som det ser ut på helgerna (och inte alls varje vardagsmorgon här hemma:S).


Hej hej!

Hur mår ni? Vi mår bra, har nyss lagt Elsa för en tupplur. Vi har kommit lite ur gängorna med hennes sovrutiner. Från att hon sovit bra på morgonen och vi kunde gå över till bara en middagslur om dagen så vaknar hon numera tidigt och kommer inte in i någon bra sovrutin. Dålig sömn betyder gnällig Elsa så vi hoppas vi snart hittar rutinerna igen. Rutiner är da shit enligt mig och gör hela vår vardag så mycket enklare:) Men nu sover iaf hon och jag och Wilma ska göra oss klara för en playdate med min jobbarkompis Sandra och hennes killar som är födda samma år som mina tjejer så blir en trevlig stund för oss alla det här!


Ha en härlig start på dagen så ses vi lite senare!


KRAM

6 kommentarer:

 1. Underbart med fredag!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. men va härlig morgon! Å vilka fina blommor!
  hoppas du får en skön fredag!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar kombo. Så himla fint det där är :) kram

  SvaraRadera
 4. Håller med dig, utan rutiner blir jag vimsig ;-)
  Ha en fin fredag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackra tulpaner <3 Trevlig helg på dig fina du!

  SvaraRadera