onsdag 8 april 2015

Bara fruktstund och iväg på kalas
Nyss var det kaffe - och frukttime här hemma hos oss. Precis som jag skrivit tidigare så älskar både jag och tjejerna frukt och det äts mängder av det här hemma :) 


Hann bläddra lite snabbt i nya Residence  som hade ett snyggt reportage hemma hos Sofi som är en av systrarna bakom den svenska modesuccén Dagmar!


Mango och ananas, mmm så gott!


Och dagens första koppen kaffe :)


Hej på er!

Hur har ni det? Vi har haft en skön morgon men som vanligt blir det lite stressigt precis när vi ska iväg. Alltid samma visa men är en obotlig tidsoptimist som allti är ute i sista minuten. Att jag aldrig lär mig :S Och idag är det kalas för kusin Ellen som fyller 3 år idag så vi är kalasfina upp till öronen. Eller iaf Wilma som alltid ska ha klänning, rosett i håret och allt vad det är. Nu tycker ju jag med att klänning hör till kalas så kanske har lyckats pränta in det i henne:S Men först lunch med barnens morfar och sen kalasfika hemma hos Ellen. Så mysigt det ska bli:)

Så hinner inte säga så mycket mer idag. Behöver åka för att hinna några ärenden innan vi möter upp kalasbarnet och alla de andra :)

Kram så länge och ha en riktigt fin dag!

3 kommentarer:

  1. mums med mango och ananas... härligt med kalas :) kram

    SvaraRadera
  2. åhh så fin blogg!!! Vart har du köpt skåpet någonstans? :-)

    SvaraRadera
  3. åhh så fin blogg!!! Vart har du köpt skåpet någonstans? :-)

    SvaraRadera