torsdag 9 april 2015

Bara godmorgon och lite mer från gårdagen


Vi startar dagen med lite fler bilder från gårdagen :) Vi var ju även ute på traditionell lunch med födelsedagsbarnet som morfar/farfar bjuder in alla till. Så mysigt och Ellen är sist ut i år nu dröjer det ända till januari innan denna karusell drar igång igen:) Igår åkte vi till grannstaden och åt på Max (eftersom barnen bestämmer är det hamburagre som gäller men vi vuxna bestämde igår att det fick  bli Max. Så mycket godare än den andra kedjan på M... och salladen med grillad kyckling är en ny favorit :))


Gårdagens födelsedagsbarn Ellen:)
Jag med min minsta lilla karamell :)


Haha! Sådan mor, sådan dotter, sådant skratt!


Tittut från Olle bolls :)

"Jag vill också vara med" Lilla Elsa försöker hela tiden hänga på de stora tjejerna:) 


Hopp och lek :)


Liten donna ute och spatserar:)


Godmorgon vänner!

Redan torsdag och det känns att denna vecka varit "kortare" än vanligt. Vi började ju veckan i Lofsdalen men har sedan hunnit med vårkänslor här hemma, födelsedag för kusin Ellen och nu har vi snart helg igen. Helgen kommer bjuda på en hel del lekstugebygge, trädgårdsfix om vädret tillåter, ännu mera kalas och ett besök på något större köpcentrum. Behöver bl.a ta mig till det blågula stora huset och köpa rullgardin till Elsas rum. Allt för att trolla bort de ljusa kvällarna i hennes och storasysters rum när det är läggdags:S 

Men nu ska vi göra frukost här och se om lillkaramellen vill vakna snart och göra oss sällskap. Sedan drar vi nog igång städningen tills det är dags att hitta på något med tjejerna.

Önskar er en bra start på dagen! Vi ses lite senare!

KRAM1 kommentar:

  1. Minsta lilla karamellen har en helt bedårande mössa! : )

    SvaraRadera