måndag 20 april 2015

Bara haft en solig dag
Vilken varm dag vi haft! På vår altan som ligger helt i lä blir det hur varmt som helst och så har det blivit idag. Känts som sommar nästan så tänkte nästan duka middagen ute men med hungriga barn så tog vi det smidigaste alternativen istället:S Helt underbart iaf och jag njuter jag som bara har två veckor kvar innan jag sitter inne på mitt kontor och ser solen genom fönstret (dagar som dessa känner jag inte för att börja jobba..haha).Och så kan jag släppa lös mina tjejer i trädgården och allt blir så mycket enklare när det inte behövs en massa kläder, stövlar och annat trams. Dessa dagar älskas av en liten karamell också som tycker det här med blommor och vatten är himla kul. Plask plask, blev jag lite blöt kanske :)

Mitt lilla yrväder :)

Gokväll!

Så idag har vi varit ute nästan hela dagen. Varvat fönstertvätt med några turer till lekparken så till sist var alla fönster tvättade och mamman supernöjd men också tjejerna:) Så skönt känns det iaf och jag hoppas hela veckan blir så här skön så man kan fortsätta vara ute och fixa i trädgården och gör fint på altan så den är klar när våren snart exploderar ut i blom. 

Och nu har jag kikat på Ernst i Toscana och ska ta mig en dusch och något att äta. Magen kurrar lite:)

Hoppa ni har en bra kväll så ses vi imorgon!

KRAM
1 kommentar:

  1. Låter som en mysig dag - å vilka häriga bilder!!
    Hoppas du får en lika skön tisdag!

    SvaraRadera