tisdag 7 april 2015

Bara heeej!
Det är såå ljust om kvällarna numera! Wilma var ute och "hjälpte" sin pappa snickra på lekstugan ända till det var dags för kvällsfika och sedan hopp i sängen. Så härligt att kunna vara ute så länge hela familjen. 


Så bilderna är tagan direkt efter jag läst godnattsaga för Wilma då det fortfarande var så ljust alltså:)


Kan inte helt släppa idén om tavelvägg därav är "scarlet" upphängd så får vi se om jag bygger vidare;)


Heeej på er!!

Såå längesedan! Men jag har inte kastat in handduken…haha! Det blev bara lite påsklov här på bloggen. Inte tanken men har haft det så mysigt och bra i Lofsdalen att tiden inte räckte till. Finns lite bilder från vår härliga påskhelg som får komma upp i ett annat inlägg.

Kom i alla fall hem sent igår kväll och det är så skönt att komma hem! Har njutit av det varma vårvädret nästa hela dagen (varvat med städ och tvätt av alla vinterkläder och skor som nu är undanplockade och det är också så skönt). Precis som det ska efter "sista" helgen i Lofsdalen så har jag vårkänslor i hela kroppen och medan Elsa sov i vagnen på altan rensade jag och Wilma lite i trädgården. Så roligt att se alla lökar och blommor som kommit upp så till helgen får det nog bli trädgårdsdagar:)

Hoppas ni haft ett härlig påsklov och har en bra start på veckan!

KRAM
6 kommentarer:

 1. Hej och vad roligt att äntligen höra sig ifrån dig... Undrade var du hade tagit vägen?! :) Men å andra sidan kan det vara skönt med lite ledigt från bloggen ibland och helst när man har det super härligt!! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heej! Vad glad jag blir du skriver så! Tanken var att blogg mer under påsken men hade så trevligt om kvällarna och somnade sedan på stört efter härliga dagar ute :) Gäller att passa på när hela familjen är samlad:)
   Ha en bra dag du fina! KRAM

   Radera
 2. Håller med dig, ljuset är underbart!!!
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Idag är en turdag, läs vad astrologen H säger hos oss... : )

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Jag undrar var dina hyllplan och konsoler kommer ifrån.
  Tack för en inspirerande blogg!
  //Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Och tack snälla Susanne, glad jag blir du tycker det! Hyllplanen är köpt på en lokal bygghandel i min lilla stad jag bor i och konsolerna är från biltema. Omålade när jag köpte dem så har målat dem vita. Ikea ska ha men hade slut när jag behövde dem så kan ju fått in och då slipper man måla dem:)
   Ha en bra dag, kram!

   Radera