tisdag 28 april 2015

Bara jordgubbar
Kunde inte låta bli att köpa mig med 1 liter jordgubbar idag när jag kom ut från ICA och gick förbi frukt- och grönthandlarns vagn. Bara älskar dessa små söta röda gubbar (och det var faktiskt rätt söta fast det är så tidigt på säsongen).


Vilket det är fler som gör :) 


Proppfull med jordgubbar…haha!


Gokväll på er!

Sent inlägg men det är ju så härligt att nu kunna vara ute lite längre om kvällarna. Så klockan blir lite senare innan det är undanplockat ute och inne och jag tar kväller, men gör inget. Det är så skönt att kunna gå ut en stund till i trädgården när tjejerna somnat. Och kvällarna blir numera bara längre och längre, härligt, eller hur?

Har ni haft en bra dag? Det har vi haft här hemma! Efter lunch gick vi ut, lite fix i trädgården och en sväng till lekparken med melliskorgen när barnen fick bestämma. Och jag har varit till målerifirman och (nästan) bestämt tapet till lekstugan (som har fått sig lite kakel på väggen av sambon, men förstår ni så sött det kommer bli i deras lilla kök där ute) och bestämmer jag mig imorgon så har jag chans att tapeten är hemma till torsdag så jag kan tapetsera i helgen. Yes, jag är ute i god tid som vanligt..haha!

Så nu ska jag blädda i några hemlånade kataloger och bestämma vilken tapet de blir:)

Hoppas ni har en skön kväll, vi ses imorgon!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Åååå va gott med jordgubbar!! Längtar tills den säsongen är här på riktigt. Jag brukar blanda ner dem i salladen till grillmiddagen blir så gott!!

  SvaraRadera
 2. Tapetsera - DET gör inte vi, gjorde en gång, hjääääälp! Imponerad av de som fixar det. Här målas det istället : ) Fin Valborg!

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder!
  Barn är ju bra på att njuta här och nu...det borde vi verkligen ta efter..
  Bra att du gör det nu innan du ska börja jobba ♥
  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

  SvaraRadera