torsdag 16 april 2015

Bara körsbärskvistar och friskaSola har lyst in hos oss hela förmiddagen och det är ju så härligt och gör ju även en tiiidig morgon aningens piggare:) 


Även i vardagsrummet pryder körsbärskvistar det lilla bordet, så fina i sin enkelhet :)Heej på er denna torsdag!

Hur mår ni? Här mår vi gott då vi idag stämplar oss (Elsa) som friska och det känns bra. Hon själv firade det hela genom att väcka mig halv fem (!) i morse (Kommer aldrig vänja mig vid att man kan gå upp då, snaaaark) och hade inga större behov av att somna om trots alla mina tappra försök..haha! Så bestämde till slut att vi gick upp och det finns en fördel med att ha morgonpigga ungar och det är att man får mycket gjort (desto mindre gjort på kvällen däremot då jag oftast slocknar supertidigt:S) så här doftar det nu nystädat och det är fräsch i hela huset. Skönt efter denna lilla karantäntid vi haft också:) 

Så nu ska jag slå på en kanna kaffe, kan ju gå åt en och annan kopp idag och sedan ska vi ta oss ut för ser ut att bli en skapligt skön dag idag :)


Ha en bra torsdag så ses vi lite senare!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Å,jobbigt med så tidigt... Hoppas hon kan sova lite längre sen :)
  Mina sover till klockan åtta och det tycker jag är tidigt.. haha,är morgontrött.
  men jag får väl vara bortskämd då :)

  så himla fint med körsbärskvistarna. det gör så himla mycket!

  SvaraRadera
 2. Pjuuuu! Halv fem, tokfia där;-) Men skönt att ha det städat redan... Jag har liksom bara börjat jag...;)
  Ha en fin dag och njut i solen! Jag städar så långt jag hinner tills loppan kommer hem, sen ska vi ut o plocka vitsippor:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Super vackert - som alltid !!

  Jobbigt att behöva vakna så tidigt men som du säger man hinner med mycket då!

  Hoppas du får en härlig dag!

  SvaraRadera