lördag 11 april 2015

Bara lördagsfrukostLördagsfrukost för en stund sedan. Så gott och vi intog den bra länge framför nyhetsmorgon. Så mysigt med dessa mornar:)


Lilla söta karamellen Elsa! Hon blir så stor och är en riktig klätterapa. Klättrar på allt och sitt mitt på matbordet är favoritplatsen. Jag kommet inte ihåg att Wilma var så klättring. Men det är ju det fina, så lika men ändå så olika:)


Två små hungriga redo för frukost :)Mycket frukt, bär, frön och kanel i min fil på morgonen. Älskar det! 

Hej denna lördag!

Tänkte skriva godmorgon men insåg att det nästan hunnit blivit lunch:S Vi har njutit av god långfrukost som övergick i fika med tjejernas farmor och farfar och nu har vi skickat ut Wilma med pappa och farfar för att forstätta bygget av lekstugan. Det blir så bra och ska ge er en liten kik så fort jag får ett tillfälle. Så fick jag höra nu att sambons bror Daniel kommit hit för att bygga ihop studsmattan, ni kan tro Wilma är lyckligt just nu:)

Och annars idag. Wilma ska få åka med kusin Ellen och deras mormor på teater och jag hoppas kunna ta mig lite tid och åka iväg för att handla presenter till Ellen. Det riktiga kalaset är imorgon och jag är som jag alltid tjatar om ute i sistat minten. Tur det finns en förmiddag imorgon om jag inte hinner idag:S Vet att det går att klicka hem mycket men det är jag ju alldeles för sent ute för..haha!

Nu ska jag börja förbereda lunch till lekstugebyggarna!

Hoppas ni får en härlig lördag så ses vi säkert lite senare!

KRAM

1 kommentar:

  1. Sötisar! Tävla gärna hos oss om fina posters! : )

    SvaraRadera