onsdag 29 april 2015

Bara onsdagskväll


Olivträdet flyttas fortfarande in när kvällen kommer men fick ett tips på instagram idag att det är stark sol för snabbt som tar kål på olivträd, inte någon minusgrad. Istället ska man låta det vänja sig vid sol successivt. Kanske inte så konsigt om mina dött då som inte kastas ut helt förrän det är bastuvarmt på min altan. Så nu får det nog flytta ut tidigare och vänja sig vid solvärmen (när den väl hittar tillbaka för usch så grått det varit idag..).


På fina skåpet som min sambo byggt har liljor slagit ut. Lagom till helgen som redan börjar imorgon ju:)Och huset är nystädat och det känns så skönt då det är Valborg imorgon och det kommer vänner hit på grillkväll. Ska bli så trevligt!


Hej på er!

Hur har ni haft det idag? Vi har haft syster och hennes barn här och planterade lite frön med barnen som de stora sedan tycker är kul att följa när det gröna växer upp (lite för en annan också då jag ofta glömmer bort vad det var för frön jag stoppade ned i krukan..haha). Så har jag städat och handlat inför grillning imorgon då vi får vänner hit och det ska bli så trevligt! Och så skönt med helg redan imorgon, sambon slutar tidigt och vi har sedan flera dagar på oss att få klart lekstugan, få lite gjort i trädgården och jag ska ta mig iväg för lite shopping. Jag lovar att jag har inget att ta på mig till jobbet på måndag, förutom en drös av tråkiga mammaledighets kläder:S Så det angenäma problemet ska jag ta mig tid till:)

Hoppas ni har en skön kväll!
KRAM

1 kommentar: