torsdag 30 april 2015

Bara ValborgKaffe och några jordgubbar jag han norpa åt mig innan tjejerna hade tagit alla:)
Vissa omslag inspirerar ju flera gånger om och det här är ett sådant som ispirerar mig även denna vår:) Mycket grönt och naturkänsla.Hej Valborg!

Hur mår ni? Vad har ni för planer idag? Vi får som sagt hit vänner för en trevlig grillkväll, ska bli så gott! Lite tråkigt bara att min lilla stad inte har någon stor brasa att gå och titta på. Nu när Wilma är lite större hade det säkert det varit roligt för henne men icke, i vår stad tänds det små eldkorgar och det känns inte så spännande att ta med sig barnen upp på. Kommer ihåg när jag var liten och vi alltid gick och tittade på stora brasan som tändes, lite trevligt ju! Hur har ni det, går ni och ser någon brasa?

Nu ska jag göra i ordning lite melon och kaffe. Min barndomsvän Sara kommer hit men sin lilla lilla Loa som bara är dryga månaden. Bebisbos står på schemat denna förmiddag alltså:)

Hoppas ni har en bra Valborg kära ni!

KRAM

5 kommentarer:

 1. En jätteskön Valborg till er också och även helg! :-) Här blir det också ett valborgsfirande med nära vänner ikväll och sen får vi se om vi kommer ner till brasan....för här i vår stad har vi flera brasor att välja mellan att gå till. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Så tevligt med lite grillmiddag!
  Vi ska bara ta det lugnt hemma eftersom maken varit iväg på kurs hela veckan.
  Sen går vi o tittar på den stora brasan här i byn, alltid lika trevligt!
  De sitter sen i skift och vaktar elden under natten, inte vi dock, phu..,-)
  Ha en riktigt fin valborg nu!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 3. Mysigt med grillmiddag! Själv ska vi fira valborg med fin-fina vänner det blir traditionsenlig eld, grillning och barn som leker och mys!

  En härlig valborg önskar jag dig!

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att inte ha någon brasa... Ni får fixa en egen på tomten.. ;-)

  Trevlig Valborg!

  Kraam Therese

  SvaraRadera