lördag 18 april 2015

Bara vara på språng
Här satt hon igår i hallen och väntade, Wilma, innan kompisen Simon kom och hälsade på med sin lillebror Sixten och mamma Sandra. 


Och hon hade valt kläder själv och ville då ha denna söta jumpsuit från Pomp de lux som hon fått av sin farmor. Hon säger alltid klänning men igår valde hon alltså denna och gärna för mig, den är bara så söt och helt underbar på.


"se så många glassar det får plats i den här i sommar:)"Hon har blivit så stor min lilla tjej som alltså redan fyllt tre år, älskade lilla skatt!

Godmorgon!

Idag bär det iväg till huvudstaden, om bara en liten stund faktiskt då tjejerna redan kläs på i hellen. Tjejerna ska vara hos sin mormor och morfar så vet att de kommer ha det hur bra som helst. Så här ska umgås, ( ni viet kunna avsluta meningar utan att någon liten pockar på uppmärksamheten..haha), shoppas lite, äta och dricka gott och ha såå roligt med mina syskon och deras respektive:)


Önskar er en härlig lördag så ses vi kanske lite senare!

KRAM
6 kommentarer:

 1. Vilken sötnos! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. vår lilla tös fyllde två veckor igår och det är så omtumlande. men vips så är hon väl lika stor som din wilma! =)

  SvaraRadera
 3. Sötaste lilla sötnos man sett! : )

  SvaraRadera
 4. Så himla söt hon är eran stora tjej (ja er lilla oxå ). Och den dressen var verkligen fin och sååå praktisk till all glassätning i sommar....kanske man skulle köpa en sån själv oxå ;)).
  Hoppas ni hade en härlig dag i storstaden.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 5. Sötaste! Inget är som väntans tider....... Kram Anette

  SvaraRadera