onsdag 1 april 2015

Bara vara på väg


Så packades väskorna idag och vi är i detta just nu på väg till Lofsdalen för att fira påsk. Sååå mysigt och härligt ska det bli! En hel del snö ska finnas kvar vilket känns kul och hoppas på massa sol! Har kommit lite mer än halvvägs och tjejerna sover så håller tummarna de sover ända fram. Iaf Elsa som hade sig en liten skrikfest första biten. Hon är verkligen onöjd med att åka bil långt. Eller rättare sagt onöjd med att inte få komma till mammas famn när hon vill:SVisar lite från ett hörn i Wilmas rums också där jag hann ta några pics under dagen. Hennes lilla "kök"


En ny vimpel från Lagerhaus har hittat dit. Som ska få hänga i lekstugan när den är klar men får så länge hänga i här:) 


Tjejerna har fått ännu fler träleksaker till lilla "köket" som också kommer flytta ut till lekstugan sen och då blir det så bra med alla dessa små söta glassar och tårtbitar :)
Och här har Wilma med kusin Ellen stökat idag. Tillasmmans med deras små syskon så det har stökats ordentligt kan man säga:S 

Govkväll!

Så var vi på väg och så skönt att vi kommit en bit och vill mest kika in och önska er en fin kväll. Kvällen som snart är slut..haha men ändå, kan ju annars önska er godnatt också:) Vi har ett par timmar kvar men sen så landar vi i stugan och får krypa ned i våra sängar vi också.

Vi ses imorgon!

KRAM

Någon som blivit lurad idag förresten på första april? Jag har klarat mig! (än så länge:))

4 kommentarer:

 1. Oj, så pastelligt och fint hon har!! Mm, jag blev lurad igår.... En gammal kompis lade upp ett graviditetstest på Facebook - vilket var ett skämt.. Hmm... ;-)

  Glad Påsk!
  Kraam Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:)
   Den råkade jag också nästan ut för, flera som la ut "vi är gravida" statusar. Verkar vara det hetaste aprilskämtet i år..haha!

   Kram och glad påsk!!

   Radera
 2. Men så fint! är det sådana där rar träleksaker från Liten leker? älskar träleksaker! : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det så fint! Dessa är från Jabadabado och finns på en hel del ställen. Vet inte exakt vart dessa är ifrån då tjejerna fått dem i present:)

   Kram och Glad påsk!!

   Radera