onsdag 22 april 2015

Bara varit ute hela dagen
Idag har vi både lunchat och ätit middag på altan! Förstår ni hur härligt det är?? Ja, klart ni gör :) Och det är bara början, vi har allt det härliga som kommer med våren framför oss. Så looovely! 


Olivträdet bars ut i morse. Och bars nyss in…haha!


En god kycklingsallad blev det till middag idag :)


Hej på er!

Hur mår ni? Har ni också njutit av en varm dag? Det har jag och det är så skönt så jag smäller av! Vi har suttit på vår altan där det värmer och vinden är helt lugn hela eftermiddagen och tjatat om hur varmt det är. De små behöver solhatt och nästan också lite solkräm för att inte bränna näsan. Och vi tittar på hur de njuter av att springa på gräsmattan. Eller ja, de små knatar mest runt men är himla lyckliga av bara det. Wilma och kusin Ellen vet inte hur mycket de ska hinna studsa i studsmattan, de får aldrig nog och tjoar hela tiden. Och sambon har fortsatt lite på lekstugan ikväll och det ser ut om som det kan bli tapetseringa av den till Valborg. Hur roligt känns inte det?

Så det har varit en bra dag! Och det är skönt att komma in för kallt blir det på kvällarna men gör inget, vi har ju allt framför oss. Så härligt ju!


Hoppas ni har en bra kväll vänner!

KRAM

  

3 kommentarer:

 1. Njut - hit kommer visst ett lågtryck på lördag! Tanka sol!

  SvaraRadera
 2. Å va härligt!!! Vi ska äntligen få tummen ur och ta fram fåra utemöbler i helgen! Får se om det tom bli premiär att äta ute då!

  Hoppas du får en härlig Torsdag!

  SvaraRadera
 3. Det känns inte roligt den här tiden att sitta inne på jobbet när solen skiner ute och himmeln är blå...
  Mina olivträd har flyttat ut för gott nu...
  Ha det gott!

  SvaraRadera