lördag 11 april 2015

Bara ta kväll


Så skönt det var att slå sig ned när tjejerna somnat ikväll med ett glas rött och lite mörk choklad, mmm. behövs inte mycket mer än så :)


Gokväll!

Åhh vilken härlig dag det varit idag! Efter lunch blev då både soligt och varmt så tjejerna har varit ute nästan hela eftermiddagen och vi har fikat och ätit om vartannat ute på altan (yes, snickare behöver uppmuntras med mat och fika om vartannat när det bygger, så känns som om jag inte gjort annat idag än plockat fram och plockat undan på bordet..haha) Och det har blivit så mycket byggt på lekstugan, sambon och tjejernas farfar har byggt hela dagen och det är inte alls långt kvar tills vi kan börja måla utsidan och tapetsera och lägga golv på insidan. Så roligt! Det blir ju som ett litet barnrum att inreda:) Och vi är så glada som haft farmor och farfar här hela dagen och hjälpt oss, så tacksamt och gör att det hela går mycket fortare. 

Nu ska jag njuta av lördagskväll och snart se kvällens tv4 film, "New year´s eve". En romantisk komedi med ett drös av bra skådespelare som är med. Kan ju inte gå fel;)

Hoppas ni haft en bra lördag vad ni än haft för er!

Vi ses imorgon, kram!

3 kommentarer:

 1. Åh så kul att inreda en lekstuga! Det älskade jag att göra!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Här har jag haft mycket mer glädje att fixa med stugan än lilla fröken den var ämnad åt... : )

  SvaraRadera
 3. Härligt med en avkopplad kväll med gott vin och choklad! :)

  SvaraRadera