söndag 26 april 2015

vitsippor
Små söta vitsippor är plockade idag :)


Gokväll!

Har landat i soffan efter en heldag ute i vårsolen! Har ni också haft fint väder och passat på att vara ute? Kanske trädgårdsfixat som säkert de flesta husägare fixar med just nu:) Det är ju så härligt men jag har inte trädgårdsfixat (fast jag borde:S) utan gjort andra vårsysslor med mina tjejer som gått i skogen och plockat vitsippor, ätit ute på altan (vi blev bjudna på min mammas goda dillkött hemma hos dem, mmm så gott det var), och fikat ute i systers trädgård där sambon hjälpte till att bygga ett stort tralldäck. Och barnen lekte i lekstugan och cyklade omkring på trehjulingar på gräsmattan. Så härligt det är efter den låånga vintern!

Och nu ska jag fortsätta slötitta på Johan Falk.

Hoppas ni har en skön kväll så ses vi imorgon!

KRAM
1 kommentar: