torsdag 21 maj 2015

Bara dagens


Eller rättare sagt en gårdagens:) Liknande outfit ovan trivs jag bäst i på jobbet. En rak skön klänning funkar också mycket fint. Däremot önskar jag att jag trivdes bättre i kjol. Har en drös av dem som hänger i garderoben men mest bara gör det också, hänger i garderoben alltså:) Men denna vår när värmen kommer ska jag ge dem en ny chans:)Men igår var det smala svarta byxor och en vit kavaj från HM med ett svart linne under. Classy:)

Godmorgon!

Torsdag och solen lyser på oss. Härligt! Har gjort mig klar för att cykla till jobbet efter att ha ätit frukost med familjen. Hann få en liten pratstund med sambon över fukostbordet bland våra små tjejer som kladdar och pockar på uppmärksamheten kontsant. "mamma, mamma". En treåring har verkligen tusen funderingar och frågor, hela tiden:) Vi planerar att måla klart lekstugan i helgen och göra klart på altan så den är klar för sommaren. För nu måste väl värmen komma snart var?

Men nu ska jag packa ihop och ge mig iväg!

Ha en fin dag så ses vi senare!

KRAM


4 kommentarer:

 1. Du är så snygg! Snygg outfit med, passar mig perfekt att ha till jobbet med, den stilen :)
  Men du, hur går det, jag har liksom inte riktigt fattat att du börjat jobba! Är papsen hemma med de små nu då, eller har de börjat på föris? Hur mycket jobbar du och är det en tuff omställning tycker du? Eller är det kanske skönt att komma iväg lite?
  Jag trivs på mitt jobb men önskar ändå att jag kunde vara hemma jämt ;) Tur att jag har mina lediga torsdagar som extra ledighet med de små lopporna :)

  Fin dag till dig snygging,
  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. Hello gorgeus!
  Ja i helgen kommer värmen :)) Eller hur ;-)
  Vi bygger ju ut nu så vi vill med ha skönt väder:)
  Snygg outfit, klassiskt gillas här med:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Snyggt!
  Ja, väntar på värmen här med. Idag var det först sol, sen hagel, ösregn och åska. Men frammåt eftermiddagen kom solen tillbaka och även värmen! Hoppas det håller i sig nu!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera