måndag 18 maj 2015

Bara det nya bordetBordet, vi ska kika på matbordet som vi köpt till vardagsrummet. (Och där står just nu en bukett från ICA. Ni vet det där "färdiga" man kan rycka åt sig som funkar finfint när man ska anordna en söndagslunch. Om man bara får spreta och plocka om den lite som man själv vill ha den:))  


Bordet fick inte vara för stort. Och helst inte kantigt utan istället ha runda former vilket jag trodde skulle bli bra i det här rummet. Funderade på ett runt men då begränsas platserna något tycker jag så ett ovalt letade jag efter. Och hittade den här bordsskivan och det här underredet  hos Ikea som blev super tycker vi! Och till en mycket behaglig peng vilket man ju bara måste älska:)


Och just nu står 4 svarta öglan runt bordet och just svarta blev inte så hårt mot allt vitt tack var den nya turkosblå mattan under soffbordet :) 


Så nu behövs det ett par tavlor runt bordet så kommer hela intrycket bli mycket trevligare. Men så här långt är vi mycket nöjda!


Godmorgon!

Så blev det måndag igen men måste säga att det känns som jag haft en lång helg med tanke på torsdag som var en röd dag. Skönt när det nu är dags för en "femdagars" vecka. Fortfarande lite ovant att jobba (första veckan var som att ha mossa i huvudet..haha) och inte ha så mycket tid hemma men det blir bättre och känns ändå roligt att vara på jobbet. Mitten av maj har det också hunnit blivit och vet inte riktigt vart veckorna tar vägen? Någon som känner likadant? Den här veckan ska vi iaf måla klart lekstugan (när vi ändå tränat in målartagen i helgen;)) och jag ska ta mig an några pysselprojekt på insidan av den så den blir helt klar. 

Men först lite kaffe och snart cykla iväg till jobbet!

Ha en fin måndag så ses vi snart igen!
KRAM 


3 kommentarer:

 1. Vad fint ni har det! Hoppas du får en bra start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Supernajs!!!!!!!!
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej vad fint det blev med bordet, tycker om de svartvita. Tack för en fin blogg

  kram Sanna

  SvaraRadera