måndag 25 maj 2015

Bara en kik i lekstugan


Tjejernas lilla kök i lekstugan börjar bli helt klart. Och det blir så fint!


Välkommen in :)


Wilma som kom hem igår (efter en såå lyckad helg på Kolmården, tänk bara att få kramas med Bamse:)) passade på att leka och trivdes fint där ute :)


Och det söta förklädet hon hade på sig hittade jag på HM home igår.


Och det ser ju ut som att det här med att vi byggde en lekstugan var en himla bra idé. Det är så mysigt att se dem leka och dona omkring där inne :)

Godmorgon!

Hur mår ni? Här är det bara bra. Efter en helg där mycket blev gjort som jag tänkt så känns det alltid bättre att ta tag i en ny jobbvecka. Trist bara att inte det fina helgvädret håller i sig, allt känns ju enklare och bättre i sol:) Ska ta ta och dricka upp mitt kaffe nu och sedan lämna dockvagnsrejset här hemma. Det är dockor som ska vaggas och sövas för fullt här hemma denna morgon:)

Ha en bra måndag så ses vi lite senare!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Men så galet fint Fredrika! Helt ljuvligt!! Du är så duktig! Kram

  SvaraRadera
 2. Har du sett fina blocken hos Ljuva magnolia? Skulle väl vara fina hos dina små? De är så söta, in och tävla vet ja! : )

  SvaraRadera
 3. Herregud så fint, jag blir så avis!! Vill oxå ha lekstuga til mina små, men sambon tycker inte vi har plats.. Dessutom så har vi ju en gemensam på lekplatsen alldeles utanför, får väl räcka då´ra. Vi får väl fortsätta bygga kojor lite här och där på utsidan, med kuddar och mys :)

  Haha vad gulligt, nu såg jag precis att "Finaste mattan" tipsat om min tävling, kul! Du är välkommen :)

  Ha en riktigt go vecka snygging!
  Kraaam

  SvaraRadera