torsdag 28 maj 2015

Bara en regnig mysig kvällIkväll släckte någon den stora lampan ute och öppnade himlen för skyfall där jag bor. Så bara att tända lamporna och tända lite ljus för filmkväll:)


Inte kul alls för nu vill jag ha varma sköna kvällar då man kan vara ute. Snart har hela maj gått och den kommer inte gå till historien som den varmaste, långt därifrån..


Men lite myspys känns det ju ändå i köket ikväll:) Och undanplockat efter två små huliganer som farit fram:) Till skillnad från framsidan som ser ut som ett kaos. Kom hem och kom inte ens in med cykeln på uppfarten. Där låg istället en stor hög med sand och på andra uppfarten en lika stor hög med grus. Och 10 pallar sten som också trängs bland högarna. Puh! Tur det snart är helg så de kan börja jobba med det.

Gokväll!

Hoppas ni mår bra! Jag kom hem trött idag och lite mossig i huvudet som man blir så där i slutet av jobbveckan efter kundmöten, pappershögar och tid framför datorn. Eller man och man, jag kan känna så iaf:S Så blir skönt med helg då vi ska försöka hinna med ett kalas, ett mycket efterlängtat poolpary (som numera enligt väderappen ser ut att bli ett regnparty) och morsdag middag. Men framför allt så ska det grävas läggas ny sten på framsidan. Hurra!

Hoppas ni har en skön kväll så hörs vi imorgon!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Uteobb är så skönt för kroppen: )

  SvaraRadera
 2. Jag ska ju göra om köket hemma snart - det mesta är beställt, dock inte kakel...ännu! Jag är inne på vita Subway Tiles med fasad kant (liknadne dina)...maken har varit lite skeptisk då dte är en stor yta som ska kaklas...men när jag såg bilderna ovan å visade de för maken så vart han med på noterna! Wihooo!

  En härlig fredag önskar jag dig!
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så spännande och roligt att få se hur det blir med ert kök. Men känner igen det där att det inte alltid är lätt att få med sig maken/sambon:S Så väldigt roligt att han blev övertygad nu, kommer bli så snyggt!! Hoppas du har en bra kväll!
   Kramar fredrika

   Radera