tisdag 12 maj 2015

Bara ett inspirerande vardagsrumÅh! Som jag tycker om detta vardagsrum som tillhör Sanna Fischer och henne hittar ni här :). Det snurrade förbi på instagram idag och jag fastnade för allt. Lampan, mattan, soffbordet, kuddarna och tavlan, allt blev så fint ihop. Imorgon ska vi åka iväg och förhoppningsvis komma hem med ett nytt matbord till vardagsrummet och tänker också passa på att kika på denna matta. Tror den skulle bli fin till våra soffor:)

Gokväll!

Sitter i soffan och har Äntligen Hemma på i bakgrunden och på soffbordet står några tända ljus. Tända ljus, i maj! Med tanke på månad känns det inte okej (hade hellre haft en skön och lång kväll ute) men med tanke på hur grått och trist det är ute idag så fick det bli så. Så vi har haft en eftermiddag inomhus, jag och tjejerna, efter att sambon och jag typ hejade på varandra när jag kom hem och han sedan åkte iväg på jobb. Så lite extra skönt är det ju att det är som torsdagskänsla idag och jag jobbar kortdag imorgon och vi sedan har lite ledigt ihop. 

Nu ska jag fortsätta leta efter en viktig lapp jag verkar har slarvat bort, så typiskt mig att tro komma på det också i sista minuten:S

Hoppas ni har en skön kväll!
Vi ses imorgon, kram på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar