söndag 31 maj 2015

Bara firat morsdagÅhh så härligt denna helg avslutades! Vi kom lagom hem till min mamma och pappa då det sprack upp och solen visade sig! Och man lägger märke till hur grönt och fint det blivit! (Det kommer ju inte riktigt till sin rätt i ösregn:S)


Wilma redo för morsdag middag hemma hos mormor och morfar :)


Vilket även Elsa var :) Och mammas Rhododendro har slagit ut för fullt och är såå fin! Till skillnad från min som inte alls slagit ut ännu.


Självklart uppvaktade vi min älskade mamma :) 


Skål för mammorna :)


Elsa hos bästa morfar :)


Och det bjöds på hjort i form av rostbiff och porterstek. Mmm, älskar dessa söndagsmiddagar hemma hos mina föräldrar. 


De små minsta kusinerna, Olle och Elsa :)


Och när middagen var avklarad och vi väntade på efterrätten, som var rabarberpaj med jordgubbar och vaniljvisp,  så sprang kusinerna ut på baksidan med massor av spring i benen :)

Haha, så härlig bild på kusiner in action hemma hos sin mormor/farmor morfar/farfar :)

Kusin Ellen :)

Och även lilla jag vill vara med och sparka den stooora bollen :)

Gokväll!

Hur mår ni? Här har jag landat i soffan i myskläderna framför fyrans söndagsfilm. Så skönt efter att firat mammor hela eftermiddagen (att jag kom hem strax efter två inatt gör säkert sitt det med:S) men så mysigt vi haft och så härligt med det fina vädret som hittat hit efter en helg med nästan konstant regn. Kan ju hoppas det vänder nu när vi kliver in i juni imorgon. Någon som hängde med att vi redan passerat maj? Knappt jag iaf:)

Nu ska jag ägna mig åt filmen och sambon som precis kom hem från innebandyträning (någon har tydligen haft gott om energi heeela dagen:))

Kram så ses vi imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar