fredag 22 maj 2015

Bara freeeedag!


Det har blivit smootihes till frukost de senaste morgnarna. Som ju engentligen är samma ingredienser jag har i talriken annars:S Men ja, nu mixat och lite mer rosa och väldigt gott:)


Frukost med hela la familia runt bordet:) 


Men verkligheten ser mer ut så här ;) Elsa klättrar snart ur sin stol rundar bordet för att komma upp till mig och äta min frukost. Förundras alltid när jag kommer till jobbet att jag inte har några fläckar från kladdiga små händer på kläderna. Ännu iaf:S

Godmorgon fredag!

Tjoho vad skönt med fredag! Eller hur? Är det något som känns extra bra när man jobbar så är det j att få fredag…haha! Ett par dagar tillsammans där man ska försöka hinna små mycket det bara går. Och så lite därtill. Iaf känns det så just nu. Finns massor jag vill gör ute och ska iaf försöka hinna med en liten del i helgen. Och njuta av lite tillsammanstid också:)

Nu göra mig klar, pussa på familjen och sen cykla till jobbet!

Ha en fin dag så ses vi lite senare!
KRAM
3 kommentarer:

  1. Ja känns helt Lovely med fredag! hoppas du får en skön dag och en härlig helg!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt att äta god frukost och få ha en liten goding i knät! Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Mysigt med frukost hela familjen!=)

    SvaraRadera