tisdag 19 maj 2015

Bara godmorgon tisdagGodmorgon tisdag :) 
Bilder från köket efter att kvällsstöket var klart och jag kunde ta kväll igår:)


Hur har ni sovit? Jag har sovit så skönt :) Tills Elsa tyckte 04:40 var en fin tid att vakna, gääääsp! Men efter ett par timmar somnade hon och sambon om och när det då var dags att snart gå upp för mig blev det en rätt lugn morgon för mig och Wilma som då hunnit vaknat. Så vi har ätit frukost hon och jag, mysigt att få lite tid med bara henne :)

Men snart sista piffet på mig innan det är dags att cyklar till jobbet. Vardagssnurret kom tillbaka fort när jag började jobba igen. Vilket betyder att vardagarna ser lite likadana ut och jag tycker det är extra skönt att ha bockat av måndagen och nu ha tisdag:) När jag var ung (är ju ändå 34 år så måste jag ju kunna säga;)) jobbade jag mycket helger och kvällar i butik och på restaurang och ja, jag jobbade när det passade in helt enkelt i plugg och allt annat jag gjorde och tyckte det här med 8-5 jobb verkade rätt trist. Men nu kan jag inte tänkta mig något annat, passar mig så bra att vara en kontorsråtta..haha!

Nu babblade jag på, dags att göra mig klar!

Ha en fin tisdag så ses vi lite senare!

KRAM

1 kommentar: