fredag 22 maj 2015

Bara grillat, strips och roséGrillat till middag även idag, mmm:) Det kan man bara inte äta för mycket av. 


Och det här är det närmaste jag kommer strips nu för tiden. Brukar ju göra rotfrukter i ugnen men var bara tvungen att testa den här påsen med smala skurna morötter och palsternackor när jag såg den på ICA. En favorit blev det så kommer köpas igen, mycket gott! Så får bli kvällen tips på påse:)


Fredagsblommor:)Och mitt favoritrosé, Collavery :)


Gokväll!

Kikar in en snabbis och säger hej:) Här har jag och T ätit en sen middag och sitter nu kvar vid matbordet och planerar framsidan och lite andra projekt vi har ute. Och det gör man ju bäst en fredagskväll med lite rosé i glaset:)

Hoppas ni har en fin kväll vänner!

Kram på er!

1 kommentar:

  1. älskar allt med dessa bilder! jag är också tokig i grillat (men vem är inte det). Min sambo är bortrest en vecka och jag roddar lilla bebisen själv. det blir inga grillmiddagar här. det blir färdigrätter som går att micra och äta med en hand! =)

    SvaraRadera