torsdag 21 maj 2015

Bara grillat till middag


 Jag var så hungrig idag när jag kom hem. Tjejerna hade redan ätit då jag jobbar lite längre på torsdagarna så jag och T bestämde att det fick bli grillat. Mmm, och eftersom jag var så hungrig länsade jag kylen på allt gott som fanns. Länsa kylen brukar resultera i att man hittar en hel del smått och gott:)Älskar sparris! Så gott med mycket salt på.Blev en rätt mysig och god middag med T denna torsdagskväll:)


Gokväll!

Så nu sitter jag mätt och belåten i soffan med en skål jordgubbar och tittar på Eurovision där Måns är med ikväll. Och såklart kommer Mums mums gå vidare till finalen på lördag, vem gillar inte honom liksom;) 

Hoppas ni haft en bra dag! Vi ses imorgon då vi har fina fredag här:)

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Men så smarrigt!! Låter ju som en toppen torsdag!

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott! Håller självklart tummarna för Måns! :)

    SvaraRadera