fredag 15 maj 2015

Bara ha fredag och lite framsidaSnart snart drar vi igång projekt makeover av framsidan. Och hittade den här inspirationsbilder på Pinterset (Och är helt säker på att det här huset och snygga trädgården tillhör Judita med bloggen Välkommen hem som ni hittar här). Det blir ny marksten över hela uppfarten men då den är väldigt stor  kommer vi välja att göra en "grusplätt" liknande ovan där vi kommer ha en del grönt i form av planterade buskar men också i en byggd "låda" liknande den ovan. Det har vi pratat om att ha bygga till vår altan också vilket kommer bli supersnyggt tror jag. Ska bli så kul att komma igång med det här!


Godmorgon!

Vilken skön vecka vi har! Haft en liten minihelg mitt i veckan och nu fredag och helg, igen:) Fint det! Och jag ska snart bege mig till jobbet vilket inte känns så jobbigt. Fredagar är ju bästa dagen och humöret brukar vara på topp hos alla. Och efter jobbet väntar kalas hos min bror då han och hans fru fyller år nu i maj. 

Så nu tar jag tag i dagen! Ha en bra så ses vi snart igen!

KRAM2 kommentarer:

  1. Haha!! Har inte varit inne här på ett tag, förlååååt, hinner ju inte...!!! Och nu, kikar in och vad SER jag: vår trädgård! Hihi, ja men så härligt att du blev inspirerad och att du hittade den på Pinterest. Florerar visst en del bilder där ;-)
    KRAM fina!
    Judita

    Nu måste jag läsa ikapp!...

    SvaraRadera