onsdag 13 maj 2015

Bara ha fredagskänslaVår- och sommar kläder väntar fortfarande på att få börja användas. Vi är inte där än (vilket ju känns lite tråkigt) utan istället för sol och värme så har vi grått, lite regnigt och därmed känns det ju också lite kallt. Trist rent ut sagt! Men snart ska det väl komma då vi kan gå barbent:)


Och Elsa har ett par så söta shorts från HM som bara väntar på att få användas:)

Och till det en lika söt blus som ni ser hänger under böckerna. Också den från HM:)


Godmogon!

Och yeah!! Ii´s friday! Typ.. Eller något liknande:) I alla fall har vi fredagskänslor och det känns fint. Så frukosten är intagen och jag ska få i mig lite kaffe och pussa på mina tjejer innan det är dags att trampa i väg för några timmars jobb. Sedan åker jag och shoppar matbord och kikar in mattan jag visade igår. Kanske kanske kommer jag hem med den också:)

Ha en bra dag så ses vi snart igen!

KRAM


2 kommentarer:

 1. Hallå där!
  Ja huua va kallt det är! Nu längtar man allt tills amn kan gå ut utan jacka och äta middag ute...
  Sååå söta kläder..de där små tossorna var ju bedårande.
  Å lekstugan sen då.... jag dööööör så sött.
  Jag vill också inreda en lekstuga...
  Ha en mysig fredgaskväll nu då...fniss..
  Kram Katarina

  SvaraRadera