onsdag 27 maj 2015

Bara haft en fin dag
Så har det varit onsdag och när jag kom hem så skulle T iväg och jobba så jag och tjejerna åkte till kusinerna Ellen och Olle. Och vilket härligt väder det var! Vi satt ute på deras altan medan kusinerna sprang mellan sandlådan, lekstugan och cyklar, små traktorer och annat som låg där emellan. Verkligen sånt där väder man vill att det ska var jämt nu. Och när vi gick hem var det fortfarande varmt och skönt. Åhh vad jag älskar´t!


Och när jag nattat dem och fixat med lite annat så fick de blir frukstsallad i soffan. Och det är fortfarande så ljust ute. Vet inte hur ni är men jag tappar bort tiden lite och när jag väl tittar på klockan så är den mycket senare än jag tror. Men tycker det är skönt när kvällarna blir lite längre så man kan få ut lite mer av dem. Har ju en hel höst och vinter vi kan sova bort sen…haha!

Nu ska jag ägna mig åt sambon som nyss kom hem och berättade att han har ett nytt soffbord till oss på gång. Hurra för honom:)

Hoppas ni också haft en solig dag och njuter av kvällen!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Hej! Vad härligt det låter... En toppen dag!=) Ja,jag håller med dig angående tiden... Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tiden bara rusar iväg! Ännu mera sedan man fick barn ju! Hoppas du har en skön kväll, kram fredrika

   Radera
 2. Så härligt när man har kusiner i samma åldrar som kan leka. Något jag faktiskt har saknar till Nova är kompisar i hennes ålder. Vi var först av våra vänner med att skaffa barn och de andra är nu ungefär i Noels ålder. Jag håller tummarna för att dom ska leka och trivas bra ihop ju större dom blir.

  Förlåt för att jag är så himla dålig på att kommentera här inne. Jag läser varje dag men oftast ifrån mobilen och då blir det liksom inte av. Jag älskar iaf din blogg och dina underbara bilder.

  Fin dag till dig! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är så glad som har barnen kusiner i samma stad! Och förstår dig men är säker på att bara våra små har blivit lite större så kommer de leka mer och mer med sina storasyskon. Tycker jag redan ser mer och mer hos mina barn eller kanske mer är Elsa som springer efter storasyster:)
   Men åhh så glad jag blir!! Log stort när jag läste din kommentar och blir så glad att få höra det! Och förstår att kommentarer inte alltid hinns med, vet själv hur det är. Men är så glad att du kikar in!
   Hoppas ni har en bra kväll, många kramar söta du!

   Radera