söndag 17 maj 2015

Bara haft en trevlig söndagslunchBild från dagens lunch:) Och nej, ingen vanlig enkel söndagslunch som de flesta andra söndagarna men lyckas man inte få  till en tjejträff på varken fredagen eller lördagen då slår man till med en god och mycket trevlig söndagslunch istället :) Funkar precis lika bra!


Min vackra vän Lotta var hemma från Köpenhamn och hälsade på :)


Och syrran och Karin med den fina magen :)


Som vi inte kunde hålla händerna ifrån:) Åh! Så fin hon är min vän med sin gravidmage:) Längtar så tills det snart är dags för henne:)


Vi åt sååå gott! (Livsfarligt att gå på Ica hungrig:S) Sallad på rödbetor, getost och valnötter, goda ostar,  oliver, melon, majs, charkuterier , färsk potatis och en stor skål med jordgubbar. Mmmm så gott det var! Som en sommarlunch:)Och en smarrig raberberpaj efter det (och alltså min och systers första, och förhoppningsvis enda, fuskardag innan midsommar). Så god så måste ta receptet på den.


Och  när pappa och lillasyster flyr från tjejlunchen så hänger den här tjejen hellre hemma med mamma. Mammas lilla tjej som nog tyckte att det var rätt festligt :)
Även Elsa hann hem och sitta med :)


Gokväll!

Hur mår ni? Här mås det bara bra! Har haft en så bra helg. Målade heeeela dagen igår hos mina föräldrar så jag nästan har ont i kroppen idag (hmm, dags att börja utnyttja det där gymkortet igen kanske) och avslutade med en trevlig familjemiddag. Men blev bra trött så slocknade vi klockan 22 igår kväll..haha! Idag har jag däremot inte varit så produktiv men istället haft så trevligt med mina vänner. Och jag blir på så bra humör och laddad med energi:) Älskade vänner så viktiga de är. Som alltid så känner man att man borde ses mycket oftare men är glad när det blir av. 

Nu ska jag ta kväll och ladda för måndag och ny vecka!

Hoppas ni haft en fin helg allihop! 
Kram och på återseende!1 kommentar: