söndag 3 maj 2015

Bara haft helg


Igår gick vi till syrran min på kvällen och åt middag:)


Till förrätt drack vi bubbel och mumsade på god sushi från Fiskarn i Västerås (som har butik både på Erikslund och Hälla numera). Sååå gott och jag säger som alltid att jag äter det för sällan men just de här ska snart ätas igen. 

Och så hade vi en trevlig kväll hemma hos syrran. Stökig som det ska fram till barnen somnade men sen så fortsatte vi äta middag ute i deras uterum med regnet smattrande på taket. Trevlig och mycket mysigt men skönt att det slutade när det var dags för oss att lägga tjejerna i vagnen och knata den korta biten hem. Älskar den här tiden som kommer nu när vi kan umgås med familj och vänner och så lätt kan gå överallt tack vare varmare kvällar. Vi har valt att ha kvar dubbelvagnen över sommaren då den är perfekt att transportera våra sovande tjejer i om vi går bort på kvällarna:)


Hej på er!

Hur har er helg varit? Vi har fått en hel del gjort och idag när solen lyste och värmde så har varit ute hela dagen. Jag har stått i målarkläder och lekstugan är nu grundmålad. Med hjälp av Wilma som självklart skulle hjälpa till att kladda lite:) Och så hann jag ta mig an några rabatter innan det var dags att gå in för middag.

Och nu ska jag ha en skön söndagskväll med en bra film. Och ladda för jobb imorgon, jisses så ovant det känns!

Hoppas ni har det bra!

KRAM 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar