måndag 18 maj 2015

Bara haft måndagIdag när jag kom hem serverades smörstekt gösfilé med en god sallad till. Mums så gott det var! Sambon åt färsk potatis till också, och jisses så gott det såg ut! Kan verkligen längta till midsommar, för då ni ska det ätas färsk potatis kokad i massa dill och sedan ätas med myyyycket smör. Mmm! Sa jag också att jag ska äta typ den största smågodispåsen jag kan komma över:S

Gokväll!

Skönt med måndagskväll. och jag har landat i soffan för en liten stund sedan. Idag förutom att jobba har jag hunnit med lite lek med tjejerna och vi har haft min kära gamla vän Maria här på besök. Så mysigt och Wilma var gladast då någon lekte kurragömma med henne:) Favoritleken just nu och helst ska vi gömma oss eller räkna varje liten ledig stund:) Men en måndag som avslutades himla mysigt alltså och nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund innan vi helt bockar av denna måndag:)

Hoppas ni haft en fin dag!
Vi ses imorgon, kram så länge!

1 kommentar:

  1. Ser gott ut. Hade missat att du börjat jobba igen, förstår att det blir mindre tid nu. Kram Suss

    SvaraRadera