söndag 10 maj 2015

Bara heeej!
Igår var jag i Västerås och hade en mysig heldag med min syster och mormor och fick med mig vackra Ranunklar hem från torget. Bland de finaste blommorna jag vet, de är ju bara underbara!I bakgrunden skymtar en tom plätt där stora svarta skåpet stod men nu är sålt. Så där ska vi ha ett mindre matbord med stolar. Ska bara bestämma vilket bord det blir…:)Heej på er!

Den här veckan bokstavligen sprang ifrån mig! Vad hände egentligen? Nyss lunkade dagarna här hemma med sköna förmiddagar och olika platydates och trevliga luncher avlöste varandra medan jag nu trampar till jobbet varje morgon och är hemma lagom till middag då sambon istället åkt iväg på olika jobb. Hej å hå vilken skillnad på dagar:) (och jag ljuger om jag säger att jag inte saknar det emellanåt:S). Men känns kul på jobbet och tjejerna och pappan har det så bra här hemma så snart är jag inne i den här "nya" vardagen, hittat rutinerna och det mesta ska bli som vanligt igen:) 

Och mer då? Jo, lekstugan är så gott som klar. En hylla ska upp och likaså en köksbänk ska på plats men annars så gott som klar. Så idag medan regnet droppade ned lyfte vi ut småköket med alla möbler som hör till. Wilma bestämde att det mesta skulle ut (så inne ekar hennes rum nästan istället:S). Hon älskar lekstugan, som bli så fin, och hoppas att hon imorgon kan leka i den hela dagen. Och såklart ska ni också få se den snart:) 

Hoppas allt är bra med er och ni haft en bra vecka och har en mysig kväll!
Jag ska nu kika på söndagsfilmen:)

KRAM  
2 kommentarer:

 1. Hallå bönan!
  Vist är det vackert med ranunkler!!! En av mina favvos med!
  Å snart kommer pionerna med... Hur lovely är inte de liksom ;-)

  Förstår att det känns ovant... Jag ska med börja jobba nu igen och jag misstrivs ju inte hemma så.
  Men visst ska det samtidigt bli bra.
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Fint att livet rullar på smidigt! : )

  SvaraRadera