måndag 11 maj 2015

Bara lite lekstuga, lockfia och lax till middag


Men ser ni? Lekstugan (och trädet som blommar bakom. Lycka och man blir så där löjligt glad:) som blev så bra! Inte klar utvändigt då den bara är grundmålad och dörren är som ni ser ännu inte målad alls. Men en kik får ni och det var ju på tiden :) Imorgon får ni lite till från insidan.


Det är ju lite skillnad på dagarna numera när jag jobbar. När jag kommer hem är det lek med denna böna och hennes syster. Och det är ju det bästa med att jobba, att få komma hem till dem, få ta av sig jobbkläderna och gå ut i trädgården med dem. Tacksamt att det är vår och vi kan vara ute så mycket, precis som vi var idag. 


Verka få ännu en liten lockfia :) (Och kan lova att inte en enda lock är från mig. Rakt var det här och lockigt hos pappan:)) 


Även kallad busfia:)


Så det här har vi gjort efter jag kom hem från jobbet. Tittat till lekstugan, tultat runt på gräsmattan och ätit middag. Lax med fetaost och rotfrukter. Så enkelt och gott det var. 


Hoppas ni haft en bra dag och har en skön kväll! Här spelas det hockey på tv men jag väljer att kika på matbord som jag hoppas vi kommer iväg denna vecka och handlar. 

Vi ses imorgon!

KRAM
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar