tisdag 12 maj 2015

Bara liten kik in i lekstugan


Välkommen in till oss :) Det är inte riktigt klart än. Mest bara det stora möblerna som är på plats och ännu inget lull lull alls. Ni vet det där som gör hela intrycket. Men mycket av det stora är klart och det får ni en kik på nu :) Och dörren, den ska målas svart har vi bestämt. 


Rosa. Såklart när Wilma får välja. Och på golvet ligger trasmattor från min mormor, visste att de skulle bli perfekta här ute. 


Och lilla spisen, under kaklet som sambon satte dit. Bredvid ska en bänk stå som just nu på morgonen har burits fram från garaget där den stått och torkat under natten. Och det här två verkar mer än nöjda över sin lekstuga. Och det var det som var vitsen med den:)


Godmorgon!

Hur mår ni denna morgon? Här mår vi bra, full fart sedan någon timma tillbaka. Frukost intagen, yoghurt med jordgubbar, och en kopp kaffe. Lyxigt värden denna morgon alltså. Brukar inte ha några frukostrutiner alls när jag jobbar men nu, när sambon är pappaledig med tjejerna, är det annat. Dukad frukost för hela familjen, varje morgon. Fin start på dagen:)

Men nu cykla iväg till jobbet. Kortvecka har vi också, slutar tidigt imorogn och ledig torsdag. Så skön vecka:)


Ha en fin dag så ses vi snart igen!
KRAM

1 kommentar: