lördag 23 maj 2015

Bara lördag


I helgen är vi själva hemma med Elsa. Wilma åkte till Kolmården igår, för att såklart mest hälsa på Bamse i deras nyhet "Bamses värld". Tror ni hon varit taggad till tusen sedan hon fick veta för ca två månader sedan att hennes farmor och farmar skulle ta med henne dit? Det har hon! Varje dag. Som vi tittat på denna karta för att kolla vart Bamses och hans vänner bor, och kollat in "bamesvarld" på instagram och följt bygget. Jisses, jag skulle kunna gå in med ögonbindel och ändå hitta till bamses hus..haha! Och nyss fick vi mms från en väldigt lycklig treåring som alldeles lyrisk var på väg in på Kolmården :)


Så vi har egentid med denna lilla stjärna:) Som känns rätt mysigt och jag tror hon också tycker det. Även fast hon emellanåt kikar efter storasyster i hennes rum.


Har lekt lite på henne rum :)


Mitt lilla busfrö :)Hej denna lördag!

Hur mår ni? Här har vi det bra! Ätit en god frukost, yoghurt med mycket färsk frukt över, färskpressad juice och en stor kopp kaffe. God start på dagen det:) Så har vi stökat runt med dammsugaren och golvmoppen så har även ett nystädat hem och känns ju bara så fint det! I alla fall känner jag så:S Men nu har vi tagit det lite lugnt, Elsa somnade i min famn (hur mysigt är inte det?) och efter att ha lagt henne i hennes säng kikar jag nu in till er innan vi fortsätter denna lördag. Hade ju tänkt dona en hel del ute i trädgården men nu regnar det och det var inte vad väderappen lovade igår:S Jaja, inte mycket att göra åt så får väl luta mig tillbaka och vänta in bättre väder:)

Vad gör ni idag? Hoppas ni har det bra!

KRAM


1 kommentar:

  1. Soool 2 dagar men storm, första värmen innan bara ööööööösregn hela tiden och kyla. I morgon ska det bli ännu bättre sedan sämre igen här. Vilken knäpp vår! Kram

    SvaraRadera