lördag 2 maj 2015

Bara lördagsmorgon


Lördagsfrukost och liljorna är som allra finast just nu :)


Röda söta gubbar till frukost, mums så gott det är!


Och den här tjejen (alltid lika fab med halsband) hade egentid med sina föräldrar då storasyster åkte iväg på utflykt med farmor och farfar i morse. Bra mysigt tror jag hon tyckte det var :)Godmorgon!

Var det väldigt väldigt slött igår så vaknar jag med desto mer energi idag och tänker få en massa gjort idag. Det är iaf tanken;) Var ju i och för sig iväg på lite shopping igår och kom hem med några klassiker som kommer passa att ha på jobbet men usch så tråkigt det egentligen är att gå på shoppingcentrum och prova kläder. Trängas bland folk och in och ut i provrum. Själva shoppingpåsarna man kommer hem med är ju himla roligt men det andra tycker jag inte är alls lika kul längre. Så var jag slö innan jag åkte iväg var det inget jämför med när jag kom kom hem…haha! Vi åt lite god mat, mös med våra tjejer och sedan såg vi filmen "Micke och Veronica" (med David Hellenius och Isabella Scorupco) En mysig, rolig och lättsam film. Klart sevärd en slöfredag så får bli filmtipset idag.

Men nu ska jag sätta fart här. Först ut är att tömma stora svarta skåpet som nu är sålt (tummen upp på det, att tömma det inte lika kul..S) sedan får vi se om vädret tillåter tapetsering i lekstugan. 

Hoppas ni får en bra lördag!

KRAM


1 kommentar:

  1. denna veckas projekt är att fixa på balkongen och då ska jag definitivt ha en stor jordgubbsplanta i kruka!

    SvaraRadera