måndag 4 maj 2015

Bara måndag och nya rutiner
Tänk att få vakna upp här varje morgon. Så vackert och kvinnligt stökigt :) Den här åkte ned i inspirationsmappen direkt när jag såg den hos  Jannice med bloggen Simplicity 

Godmorgon!

Måndag, ny vecka och nya rutiner :) Hela familjen här ännu hemma, bara fint det ju, och jag har intagit frukost och målat på ansiktet och klätt mig i svarta byxor och kavaj. Fin kontrast från mina tidigare vardagar :) Och det känns bra att gå till jobbet så det kommer bli fint det här!

Nu en kopp kaffe med sambon innen jag trampar iväg till jobbet. 

Önskar er en härlig måndag!

KRAM

10 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka till verkligheten! ;-)
  Hoppas du får en skön dag och att allt går smidigt hemma även fast du är iväg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Verkligheten går i full fart så jag hinner knappt med..haha! Men hemma går det så bra så det är skönt!
   Hoppas du har en fin kväll!! KRAM

   Radera
 2. Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en tävling på min blogg i samarbete med egoFIN där du kan vinna en jättefin handmålad tavla till dig och en vän http://www.domkallarmighannes.com/2015/05/tavling-i-samarbete-med-egofin.html#.VUd9e9Ptmko

  Om du inte gillar sådan här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:) kram Joanna

  SvaraRadera
 3. Hoppas första dagen har gått bra för dig. Det brukar ju gå ganska fort att komma in i det igen och då känns det knappt som att man har varit borta.

  Fin kväll till dig! Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den gick bra! Precis som du säger kom jag snabbt in i det och känns som jag aldrig gick hem. Men vilken skillnad det blev på dagarna, de springer iväg för mig:) Njut av mammaledigheten säger jag bara!
   Hoppas du mår bra! Kram söta du!

   Radera
 4. men gud så spännande! vilken omställning! vad jobbar du med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jisses! Dagarna bara springer iväg:) Njut när du är hemma säger jag bara!! Jag jobbar som företagsrådgivare på en bank i min stad:)
   Kram och hoppas du och lilltösen mår bra!

   Radera
 5. Hoppas att du har fått bra första dagar på jobbet!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Jag började också jobba nu i Måndags! Visst känns det som att det bara var någon vecka sedan senast? Att man inte alls varit föräldraledig (i mitt fall 1,5 år!)...? ;-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera