söndag 24 maj 2015

Bara söndagÅkte iväg och köpte blommor till lekstugan igår. Rosa och grönt fick det bli:)


Och det var en så härlig dag! Jag och T turades om att hänga med Elsa och då får man gärna sitta med i sandlådan och ösa sand. Vad är det här med sandlådor, att det kan vara sååå kul. Hur länge som helst! Men tacksamt då de håller sig på ett och samma ställe ett längre tag:)


Sötnos:)


Och en liten del av planteringen:) Stugan är färdigmålad men som ni ser så ska dörren få sig en eller två strykningar idag. 


Hej söndag!

Vaknade upp och läste att Måns vann inatt! Så fantastiskt roligt och vilken hero han är:) Såg bidraget och så duktig och bra gjort men somnade såklart innan allt var klart. Gick inte att hålla sig vaken…haha! 

Och nu har vi haft söndagsmorgon här och jag ska bege mig iväg för några ärenden och sedan väntar vi snart hem vår stora skatt som kommer hem från Kolmården idag. Så nöjd tjej som kommer ha mycket att berätta.

Så bäst jag ger mig iväg så jag kommer hem någon gång!

Ha en fin dag!
Kram och på återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar