söndag 24 maj 2015

Bara syrén och söndagssnacksDessa syréner är ju bara för ljuvliga :) 


Och ikväll är det ananas som står på snacksmeny ;) Jag hör inte till den skaran som säger att godisssuget försvinner när man hållt sig ifrån en längre tid, en sådär två månader. Är väl en obotlig godisråtta, haha och just nu känns det värre än någonsin. Har en sambo som dessutom snaskat två kvällar i rad på bara favoritgodisar. Åhhh! Vill också ha! Men har ju gått med på det här fram till midsommar och jag tänker inte bjuda de andra på att loosa när det bara är några veckor kvar. Det nöjet ska de inte få:S


Fick också med mig en matta hem från HM home idag som ni skymtar på bilden. De har nu öppnat en butik i Västerås, så roligt! Kommer snart åka dit igen :)


Hej på er!

Ännu en dag med en hel del fix. For iväg och handlade tyg och lite annat till några småprojekt i lekstugan och gjorde sedan klart det när jag kom hem (finns stor risk att det blivit liggande hela sommaren annars:S) Och blev så fint och inte så mycket fix kvar där inne nu innan det får räknas som helt klart. 

Nu ska jag slå på en film och vänta in sambon som är iväg och tränar!

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Men så vackert med syren...den jag har är snart på G att brista ut i blom då ska det knipsas av grenar och tas in! Älskar dem!

    SvaraRadera