onsdag 20 maj 2015

Bara syrénMen kommer ni ihåg? Maj förra året? Jag var tvungen att gå tillbaka i arkivet (en blogg är ju himla bra att h, kan se vad vi gjorde exakt varje dag i maj;)) för kommer ihåg att det var sååå soligt och varmt och visst var det det! Helt underbart var det! Åh vad jag önskar vi hade så nu med. Riktigt fint väder idag men igår när jag cyklade till jobbet frös jag så om händerna att tanken på vantar slog mig. Men nej, där gick gränsen för länge sedan..haha!


Så bilderna visar att förrat året i dessa dagar i maj tjuvade jag syren hemma hos syrran och ställde på köksbordet. Och njöt av sol, värme och mammalediga dagar :) Ska tjuva i år med men verkar mer luta åt att jag kommer stå i regnställ och gör det om det fortsätter så här:S

Godmorgon onsdag!

Så har vi lillördag idag och det känns ju himla fint det. Ska bege mig till jobbet alldeles snart och efter jobbet har vi bokat en playdate hos min jobbarkompis som är mammaledig. Det blir trevligt och kul för barnen :)

Ha en fin onsdag så ses vi lite senare!
KRAM


2 kommentarer:

  1. Älskar syrén; bondsyrén, ädelsyren. Vi har en med vita gigantiska klasar, som vi knarkar doft från varje år, längtar tills den slår ut! : )

    SvaraRadera
  2. Jag älskar Syren - har en som växer på tomten som jag alltid norpar och plockar in kvistar från - så vackert !! Sen så doftar det ju UNDERBART! Tyvärr verkar Syrenen komma lite senare i år pga kylan...vilket väder vi har!! Var är vårvärmen??

    SvaraRadera