tisdag 26 maj 2015

Bara ta kväll med nya PlazaNy Plaza ligger och väntar som jag tänkte bläddra i om en liten stund. 


Och syrenér (har jag visat er det förut? haha) får jag bara inte nog av just nu. Har dem lite överallt och petade även ned några i buketten som står i vardagsrummet. Tjusigt värre:)


Gillar omslaget på nya Plaza. Skulle också kunna tänka mig mörkt plank runt en uteplats. Mycket snyggt!

Gokväll!

Hur mår ni? Jag mår bara fint, har landat i soffan för att bläddra i nya Plaza som följde med hem från Ica. När jag kom hem från jobbet hade vi tjejernas mormor och morfar här som var här med en liten present till Wilma. Hon har namnsdag idag och då är vi sådana som tycker det är mysigt att fira det litegrann:) Så ett paket med ett par söta sandaler i till namnsdagsbarnet och lite jordgubbsfika blev det innan de åkte hem:) Och annars det vanliga kvällsstöket och T kom nyss in efter att nu ha burit bort alla stenplattor som låg på vår framsida. Heja honom (säger jag som sitter här och bläddrar i nya färska magasin..haha) som nu slitit bort allt och förberett för grävarn som kommer på lördag. Så roligt att äntligen få nytt där och tror det kommer bli jättebra och fint!

Ne, nu ska jag bläddra i denna tidning. Hoppas ni har en fin kväll!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar