tisdag 19 maj 2015

Bara tisdagskvällHar en coffe table book här hemma som är mycket snyggar och mer inspirerande på baksidan än framsidan. Gillar verkligen den inspirerande färgklicken den ger på bordet. 


Love min nya matta! 
(Om någon missat det;))


Lite frukt nyss och lite ljusrosa lack på naglarna. Är så dålig på att måla naglarna. Och då menar jag att jag så sällan gör det. (Kan också vara för att jag inte har tålamod att låta det torka ordentligt..haha! Börjar alltid pilla med något innan det är helt torrt och hur fult blir det inte då..). Men ikväll alltså och fint blev det ju :)


Gokväll vänner!

Hur har ni det? Här har jag tagit kväll (och hoppas nu att lacket torkat ordentligt..haha). Jag och sambon möttes i dörren när jag kom hem så åkte han på jobb och jag satte mig och tjejerna vid middagsbordet. Och efter det hann vi med kojbygge och lite annan lek innan det var dags för nattning. Tack och lov är båda tjejerna enkla att natta (peppar, peppar), även när jag är ensam med dem så det tar inte någon lång tid och det är himla skönt när man vill hinna med lite annat också på kvällen. Men ikväll inte många knop gjorda utan har varit himla skönt att bara haft en lugn och skön kväll. Rätt fint det emellanåt :)

Hoppas ni har en bra kväll!

Kram så ses vi imorgon! 1 kommentar:

  1. Det är sällan jag målar naglarna jag med och varför när man för en gång skull gör det så gör man det typ 5 min innan man ska iväg och sen är man fint uppklädd med kladd på fingrarna hehe... snyggt!
    Förstår att dagarna rusar, ibland undrar jag hur man hinner allt... min lilleman somnar också ganska fort men ack vad tidigt han är uppe... oftast blir det ju jag som går upp då min man jobbar sena kvällar/nätter.... men när han är ledig jag då får han en spark att gå upp!

    Kramar Sandra

    SvaraRadera