torsdag 28 maj 2015

Bara torsdag och inspirationDet här huset har snurrat runt på instagram och bloggar den senaste tiden och det är inte så konstigt och till slut kunde jag inte låta bli jag heller. Det är en rikig dröm och så klassiskt snyggt överallt. Se bara:)


Men vilket drömsovrum!


Vilken liten skulle inte vilja ha en koja upp i sitt koj. Som till och med har en blomlåda :)

Fler bilder kan ni se här

Godmorgon!

Dagarna verkligen bara springer iväg och vi har redan torsdag! Solen lyser och det ser ut att bli en lika fin dag som igår, härligt! Jag blir inte långrandig nu på morgonen för det är dags att jag ger mig iväg. Önskar er en fin dag så hörs vi snart igen!

KRAM
3 kommentarer:

  1. WOW!!!! Det där slår nog allt jag sett i husdrömsväg och gud vad det var snyggt med kassetten i väggen för brasa, super!

    Hoppas du får en fin dag snygging,
    kram Catta

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ett ställe där både påslakan och bricka som vi lottar ut skulle finna sin plats... : )

    SvaraRadera